Optredens

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
zaterdag
dec112010

filmke !!

vrijdag
dec102010

Weeral goe bezig

Voor je het weet is de zomer voorbij en zitten we met korte dagen, regen en wind , depressies en spruitjes. Wie blij wordt van de kleurenpracht van verwelkte bladeren mag het aan mij eens komen uitleggen. Gelukkig is er een remedie voor al deze miserie. Iets wat ons uit dit tranendal kan halen, zij het kortstondig, maar het is toch al iets. Nee kerels, het gaat niet over sex. Ik bedoel natuurlijk een optreden van Crumb.

Gisteren was het weer raak in the Harp van Herentals. Wie The Harp nog niet kent met er dringend iets aan doen. Op de markt van Herentals. Je kunt er niet naast kijken als je goed kijkt. Het was ter gelegenheid van Arthur Guiness day. Deze Ierse feestdag moet nog iets bekender worden bij het grote publiek, maar de aanzet is gegeven en ik verwacht niets minder dan een officiele verlofdag voor volgend jaar. Of toch zeker voor 2012. Ik kan me voorstellen dat met de huidige Katholieke foute kinderliefdes ook de Katholieke feestdagen in de toekomst op de helling komen. Dan maar Arthurs en st-Patricks day promoten. Of was de Patrick ook ne Katholiek? Zoek dat maar eens op in Wikipedia of in de Winkler Prins voor de oudere jongeren onder ons. Neem dan mijn verjaardag maar als feestdag. Ik ben er al een tijdje mee bezig.

Over het optreden van gisteren kunnen we kort zijn. Of lang natuurlijk. Maar dan moet ik in herhaling vallen wat betreft superlatieven. Kijk daarvoor maar eens naar een vorige nieuwsbrief of zo. Het was af. De keet zat niet vol (shame on you) maar wie er was bleef en wie bleef riep om bis. En dat het plezant was… het was de volledige bezetting met Tanja op dwarsfluit en rechte fluit (geen flauwe grappen aub), MC Maks op banjo, Elice de rock godin en de stevigste muzikanten die je in Vlaanderen vindt. Zoals daar zijn Kristof, Luc, Luk en Andrew. Hoe ze het doen weet ik niet . maar het wordt altijd maar beter en beter.

Vorig weekend iets totaal anders. All American Weekend in Lommel. Crumb mocht er voor de 2de keer spelen omdat het vorig jaar al zo goed was. En ja zenne. Er was meer volk, de installatie was professioneler en het optreden werd op een groot enthousiasme onthaalt. De Crumb kaartjes waren gegeerd en wie weet spelen we binnenkort wel voor de Hells Angels. De contacten zijn gelegd. Wie mee wil kan misschien nog even een levensverzekering afsluiten…. Iedereen weet dat Crumb uitermate geschikt is om treffens van allerlei motor aard op te vrolijken. Waarom dat nog niet massaal gebeurt, is mij niet duidelijk. Hallo?? Motorclubs, waar zitten jullie??? Een goed voorbeeld is onze jaarlijkse verschijning bij de Vetfrakken in Ranst. Van underdog drie jaar geleden mochten we dit jaar de hele avond volspelen en ze hebben het geweten. Feest van begin tot einde. Wie weet mogen we nog eens terugkomen. Voor de prijs moeten ze het niet laten…

Achteruit kijken is fijn, maar wij zijn toch ook toekomst gericht bezig. Morgen zaterdag spelen we als hoofdact na de Fixkes in Zandhoven. In de parochiezaal zo blijkt, maar laat ons het in de huidige context en voor de gelegenheid de cultuurtempel van Zandhoven noemen. Best nog rap wat kaarten bestellen….

Volgende week speelt Crumb als top of the bill op de Mayor's trio Night. Nee kerels, geen sex met de burgemeester, maar drie bands die in Gildenzaal van Nijlen de avond zullen volspelen ten voordele van de jeugd van Nijlen. Het gaat om de jonge snaken van Dnastic en de funband “de Clintons” met prachtige zangeressen en keigoei muzikanten en vooral prachtige zangeressen. De dag daarna is het Bal van de burgemeester maar daar hebben we niks mee te maken. Niks zeg ik u.

Of de kroegentocht van Nijlen doorgaat dit jaar is niet duidelijk. Wij zijn er klaar voor. De organisatie blijkbaar iets minder. Till further notice blijft het op onze kalender staan. Maar nu ben je verwittigd.

Voila. Nu ben je weer helemaal mee.

Tot op het volgend Crumb feestje!

Page 1 ... 1 2 3 4 5