Optredens

 

 

 

 

17/03/2018 Effe Heffe, Pulle

30/07/2018 Crumb

14/07/2018 Nijlen Op Het Plein

15/07/2018 Mumoza

08/08/2018 Zomer Van Balder

15/09/2018 Plattelandsfestival

22/09/2018 Festival Pulderbos

31/10/2018 Monsternight Cafe het centrum

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
zondag
mrt272011

DE BASH WAS EEN SUCCES !

Gegroet iedereen!

De langverwachte rock 'n' roll bash zit er op. Het was een geweldig feestje met lekker eten, veel drinken en straffe muzikanten. De tijd vloog voorbij als nooit tevoren, hoewel die overgang van winteruur naar zomeruur er misschien ook iets mee te maken kan hebben...

Er zijn heel wat mensen die foto's hebben gemaakt tijdens de optredens. Van mekaar, van de groepen, van wie weet wat nog allemaal.
Als jij zo iemand bent en je hebt een mooie fotoreportage van de bash : doorsturen die handel!
Via onze "foto's delen"-pagina kan je jouw foto's uploaden naar onze site. Als we jouw foto's dan ontvangen hebben kunnen we ze in een foto-album gieten en op de site zetten.

Als laatste zou ik iedereen die meegeholpen heeft aan dit topevent nog eens willen bedanken. De mensen die het eten hebben verzorgd, de tappers, de DJ, de mannen van Joe Pilar, Havana1 & Dnastic en natuurlijk al onze fans die mee zijn komen feesten. Het was geweldig !!

Laat zeker ook nog een berichtje in ons gastenboek om te laten weten wat jij er van vond.

 

Wie weet, tot volgend jaar..

 

groetjes,
Crumb

woensdag
mrt232011

CRUMB'S R&R-BASH : De details


De langverwacht Rock&Roll bash komt er aan! Nog een paar keer slapen en het is zover.. De inschrijvingen lopen op hun einde en we hebben een leuke hoop mensen warm gekregen voor het event van het jaar. Voor zij die ingeschreven zijn nog even de details op een rijtje:
Het feest gaat nu zaterdag 26 maart door, in de gezelligste zaal van Pulderbos. Deze is gelegen in de Patrijzenlaan nummer 30.
Onze ongeduldige fans kunnen 's avonds binnenstormen als we om 20u de deuren openen. Om 20:30u is het begin van het eerste optreden voorzien.
Inderdaad: het EERSTE optreden, er volgen er dus nog! Zijn voorzien om een feestje te bouwen : Joe Pilar, gevolgd door Havana1. Daarna komen de mannen van Dnastic het podium op stelten zetten, als laatste komen de enige echte mannen van het onovertroffen... Crumb!
Na een superset die jullie nog nooit gezien hebben maken we er nog een rockfuif van onder leiding van DJ Mig. Tot wanneer deze festiviteiten juist gaan duren kunnen we nog niet zeggen, maar we verwachten toch dat het tot begin april zal uitlopen.

Opgelet, dit feestje is enkel en alleen voor zij die ingeschreven & betaald hebben. De anderen zullen de site in het oog moeten houden, want, wie weet, organiseren we volgend jaar nog zo'n feest. De onderhandelingen met de gemeente Werchter zijn al bezig.


Tot zaterdag!!


Kristof

zondag
jan232011

Crumbs Rock & Roll bash !!!

Beste Crumb vriend,

 

Om onze fans nog meer  te vertroetelen organiseren we een Rock & Roll bash, een waarlijk teerfeest waar jullie allemaal op uitgenodigd zijn.

En niet alleen eten en drinken a volonté maar ook optredens van leuke bandjes zoals Crumb en zo.  Anderen hebben ook al toegezegd, maar die hou ik nog efkens geheim. En daarna nog een heuse fuif met leuke muziek en sfeer en gedans en polonaises en wat weet ik nog allemaal.

 

Het feest gaat door in een ruimte met een erg toepasselijke naam:  Fanfarelokaal De Kempenzonen in de Patrijzenlaan 30 te Pulderbos en dat op zaterdag 26 maart om 20:00 uur.  Dus kom nu niet af met dat je van niks wist. Het culinaire zal die avond trouwens TOP verzorgd zijn. Gevarieerde cuisine met de juiste cuisson en vooral genoeg.

 

Als alles goed zit, stellen we dan ook de nieuwe Crumb T-shirts voor.  Die kan je dan aanschaffen voor een democratisch bedrag. Over bedrag gesproken: Omdat heel dat spel ook moet betaald worden vragen we een bijdrage van 30 euro per persoon. Als we daar ons broek maar niet aan scheuren….

 

Let op: het aantal plaatsen is beperkt omdat het fanfare lokaal niet oneindig groot is. Hoe gaan we te werk?

 

Als je wil meedoen is inschrijven verplicht. Punt.  Daar hebben we het volgende schoon proces voor uitgevonden:

 

Inschrijven doe je met het contact-formulier op contact-pagina van de geweldig Crumb site

 

Vermeld het aantal personen met namen. Wacht op een bevestiging van onze kant want het fanfare lokaal kan dan al vol zitten. Bij bevestiging stort je zonder treuzelen het bedrag (aantal personen x 30EUR) op rekening  405-2049691-15 met de vermelding Crumb's rock & roll bash +aantal +namen.  Let op:  Als de storting te lang uitblijft worden je plaatsen verkocht aan andere fans. Streng dat we zijn!

 

Nog een uitvindsel om de avond extra luister bij te zetten: Geef ons 5 nummerkes door die je graag door Crumb zou willen zien/horen spelen op die avond. Ze mogen al op onze play list staan, maar dat is geen verplichting. Daag ons uit en tast onze grenzen af. En beoordeel het resultaat op de 26ste maart of op een optreden daarna.

Dus stuur je top 5 door via de pagina "Liedjes inzenden" . Ik ben curieus wat dat gaat geven

 

Voila. Iedereen op de hoogte van dit festijn. Inschrijven maar!!!

 

Paul van Crumb

dinsdag
jan042011

het wordt een fantastisch Crumb jaar!

Beste Crumb vriend

De winterslaap heeft lang genoeg geduurd. Een paar maanden niet opgetreden. De afgepeigerde lijven hier en daar bijgewerkt. De kilokes eraf.  Dat we strak staan tegen het volgende optreden. In afzondering aan nieuwe nummerkes gewerkt. Wat net niet goed genoeg was eruit en nieuwe dingetjes erin.  Weeral een fantastische setlist waar je je eens goed op kunt laten gaan.

 

Euh Winterslaap? Nee dus.

 

Onze nieuwjaarscadeau voor de fans en would-be fans is een heuse nieuwe Crumb website (www.crumb.be) met een frisse look, mooie fotokes en filmkes, een gastenboek en voor iedereen de mogelijkheid om fotoos op te laden (die wel de strenge maar rechtvaardige censuur van Crumb zelf zullen moeten doorstaan) .

 Ga eens kijken en laat een berichtje of een fotoke achter. Als je denkt dat je eigen foto bijdraagt tot het algemeen nut, niet twijfelen en posten dat ding.  We zijn curieus wat er allemaal op ons afkomt.  Echter…. In uw bloot gat zijn we minder geïnteresseerd, dit ter attentie van  de meer perversen onder jullie.

 

En kijk ook eens in de Crumb agenda. Die begint waarlijk vorm te krijgen. Nog een paar optredens erbij en 2011 wordt groots. Wie ons nog wil boeken kan via de contact page de nodige contacten leggen. U wordt vriendelijk te woord gestaan op het telefoon nummer of u krijgt een lief emailtje terug met concrete voorstellen van format en prijsje. Geen reden om eens niet te bellen of te emailen voor een leuke optreden hier of daar.  Ook voor een feestje in uwe hof (met zwembad) willen we eens langskomen.  Flexiebel dat we zijn.

 

Over het verleden ga ik deze keer niet uitwijden. De geschreven pers was duidelijk en unaniem. Dat moeten we niet herhalen. Voor de toekomst kijk je op de schitterende website. Simpel.

 

Ik hou het kort want ik moet nog Driekoningen gaan zingen.

 

Dus tot in Wuustwezel voor het eerste Crumb feestje van het jaar!!

 

Paul van Crumb

 

zaterdag
dec112010

filmke !!