Optredens

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
« Eindelijk weer een nieuwsbrief en een nieuw Crumb | Main | WE ARE BACK !!!!! »
maandag
feb182013

Eindelijk een nieuwe nieuwsbrief...

Beste vrienden van Crumb.

Een nieuwsbrief, dat was lang geleden. Zo veel te doen en zo weinig tijd. 2012 is al een tijdje achter de rug. Een goed jaar voor Crumb. Veel optredens gedaan en veel vrienden gemaakt. Slechts een paar vijanden. Maar what the heck. Collateral damage zeker? Sommigen vinden dat we te luid spelen of de verkeerde liedjes.. Tja ..Dan is de vriendschap moeilijk he.

De agenda van 2013 ziet er al goed uit. Maar we verwachten nog bevestiging voor enkele grote optredens. Meer kunnen we er nog niet over zeggen. Hou de agenda en facebook berichten in de gaten. Over facebook gesproken… We zijn bijna aan de duizend leden van “Friends of Crumb”. Het wordt tijd dat we die kaap overschrijden. C’mon boys en girls, mobiliseer die troepen. Inviteer je vriendjes en vriendinnetjes. Nu. Doen!

Als we die magische 1000 halen zal er iets fantastische gebeuren. Wat dat precies zal zijn wordt in wekelijkse geheime vergaderingen besproken. Met lokaal bestuur, maar ook op Europees niveau. Autoriteiten zijn al voorbereid. Wat het ook zal zijn, het zal er boenk oep zijn. We rekenen op jullie.

Het eerste optreden dit jaar zal plaats vinden in het mooie Zandhoven. Op 2 maart. De plaatselijke KWB. (elke link met het ACW is louter toevallig)  zal daar een een Ierse avond organiseren. Dan mag Crumb niet ontbreken dachten die slimme mensen en voila. Daar zullen we een lap op geven met volledige bezetting. Ierse folk en nog veel meer. Stoelen en tafels aan de kant. Party! Parochiezaal van Zandhoven. Toegang 10 ¤ (leden 8 ¤). Reservering is  noodzakelijk : kwb-zamavi@telenet.be of Tom 0476 20 97 82. Je bent verwittigd.

Twee weken later is het St-Patricks day. Dan zijn we er weer in Geel, in de Ierse pub “The Harp” in het centrum. Let op. Aftrap reeds om vijf uur. Het is namelijk op zondag avond en maandag is werkendag he .Voor alle duidelijkheid: 17 maart. Het is een mooie, grote pub, waar St Patricks day nog gevierd wordt zoals het hoort. Met Guiness en zotte hoofd deksels, Zang en dans en vooral Crumb.…

Op 6 april zitten we in Vorselaar. “Hoppin’ around Vorselaar” heet de kroegentocht. Jullie zullen hoppen en wij zullen spelen in Club “De Dreef” . s’Nachts van kwart na 1 tot 2.  . Amai dat is laat.  Tot 2 uur denken ze daar. Ik denk zo dat het nog net iets later zal worden. Op tijd stoppen is niet onze sterkste kant.

Een week later op 13 april een thuis match in Cafe de Roskam. Dat is altijd plezant. Vollen bak met de Murphys, de gastheren van dienst. Kennis maken met Meester Kurt is een must. De tofste meester van de voorkempen.

Over mei en de gelijknamige meifeesten ga ik nog niet uitweiden. Daar moet ik aan ander briefje voor verzinnen . Mijn blad is vol.

Tot in Zandhoven!

Paul van Crumb

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>