Optredens

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
« Eindelijk een nieuwe nieuwsbrief... | Main | Crumb wenst de fans leuke feestdagen »
woensdag
apr252012

WE ARE BACK !!!!!

Beste vrienden van Crumb,

Het jaar is traag ingezet. Gezondheids problemen allerhande hebben voor wat emotie en commotie gezorgd, maar we zijn er terug klaar voor. Het bewijs was het grandioos optreden in Café de Roskam in Nijlen van een paar weken geleden. En dan was onze rockgodin Elice nog niet eens van de partij.  Moet je ni vragen hoe goed in form we waren.

Dus ladies and gentlemen:

 

WE ARE BACK!!

 

De agenda loopt lekker vol. Maar er zijn nog genoeg gaten om menig organisator een kans te geven ons te boeken. De rapste zullen de eerste zijn .. Of iets van die strekking. Vooral niet twijfelen.

Nieuw en spannend dit jaar: We treden op voor de Harley-Davidson,  Buell & Indian club op 3 augustus, ter ere van hun jaarlijkse rally in Retie. Misschien komen we nog vrienden van Herakles tegen. Dat is weeral zes jaar geleden dat  we daar mochten spelen. Zijn die ons vergeten of wa? Van de Vetfrakken hebben we dit jaar nog niks gehoord. Die zullen ons toch nog ni beu zijn na vier jaar achter mekaar?  We wachten geduldig af…

Als je toevallig een motorclubje in je tuin hebt of zo.. Crumb is de ideale band om jullie treffens, rallys, beurzen of wa weet ik ni allemaal op te vrolijken. Vraag het maar aan de Vetfrakken. En die gasten weten wat feesten is. 

Terug Na Fir Bolg dit jaar. Laat Werchter maar voor wat het is. Een authentiek festival gaat door in je achtertuin, in Vorselaar. Het is folk, maar het is ook veel meer dan dat. Een uitgelezen bende muzikanten en zangers en zangeressen treedt er op. Daar mag Crumb niet ontbreken dachten de wijze dikke mannen van Na Fir Bolg. En voorwaar, Crumb staat op de affiche. Hoera hoera hoera, driewerf hoera!!

En of we Pulderbos nog kunnen verrassen? Natuurlijk kunnen we dat. Onze playlist is zo dynamisch en flexiebel dat we fris zullen klinken als nooit te voren. Waar? Op de grandioze meifeesten!!! Dit keer voor de verandering in de maand mei. Op de 19de. Das gemakkelijk. Oei vlak bij mijn huwelijksverjaardag. Als dat maar geen spanningen gaat geven.

Over spanningen gesproken .. In het begin van het jaar moesten we in open lucht optreden  voor de Chiro van Oevel. In het midden van de week. Maar wind en regen, noem het maar storm hebben dit feestje verhinderd. Dat was de tweede maal dat we deze jonge sympathieke mensen moesten ontgoochelen. Maar we hopen dat ze de moed niet opgeven. Misschien eens proberen een open lucht event te organiseren in de zomer. Het kan zijn dat het  weer dan wat beter is. Maar niets is zeker schiet me ineens te binnen met droefheid in het hart.

Even de kluts kwijt, dus tijd om dit briefje te beeindigen.

Hou de agenda in het oog en we zien mekaar op de volgende.

Cheers,

Paul

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>