Optredens

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
« Een ongeluk komt nooit alleen | Main | DE BASH WAS EEN SUCCES ! »
donderdag
mei262011

Crumb zomert erop los

Beste Crumb fan,

 Een kleine pauze na de rock n’ roll bash is begrijpelijk want maandenlange voorbereidingen en een schitterende uitvoering zelf hadden hun tol geeist. Even afstand nemen en herbronnen. Een week op retraite, een week op survival (binnenkort op Discovery channel) een week team building en nog een militair sportkamp. Nu zijn we terug klaar voor het grote werk. De agenda is de moeite waard om te bekijken en te blijven bekijken. Waar we ooit speelden mogen we terug komen en waar we nog ni speelden awel daar mogen we nu de eerste keer spelen he. Want dat werkt allemaal aanstekelijk bij de organisatoren. Crumb trekt volk. Daar kun je mee uitpakken op een affiche. Amai nog ni.

 We zitten dus al behoorlijk volgeboekt tot het najaar, maar nog een plezant optredeke hier of daar in het Vlaamsche land of erbuiten willen we altijd in overweging nemen. Verlof met het gezinnetje is heilig voor ons, maar heiliger dan de paus is nu ook weer ni nodig, zeker in deze tijden van katholiek verval.

 De agenda is eenvoudig terug te vinden, maar toch nog wat meer uitleg bij wat komen gaat.

 Op 4 juni de ondertussen legendarische meifeesten in Pulderbos. Waarom meifeesten in  juni doorgaan weet ik ook niet , maar daar gaan we niet over zeveren. Dit is een thuis match en een thuis match rekent op supporters. Geen reden om niet te komen. Het zal weer hevig zijn zoals altijd maar met verrassende nieuwe nummerkes. Ik kan het weten:  Ik kom net terug van de repetitie. Kom vooral niet te laat en blijf zeker hangen op de afterparty.  Allemaal sympathieke mensen met Crumb T-shirts of tanktops (marcellekes voor de slechte verstaander). Ik denk dat er nog T-shirts ter beschikking zijn trouwens. Ik zal er meebrengen. Crumb wilt altijd iedereen gelukkig maken.

 Een weekje later, 7 keer slapen dus en we staan er terug. Dit keer in Boechout. Op den boshoek. Beste vrienden dat is het land van Bart Peeters en Hugo Matthijssen, van Jan Leyers en commisaris Krets. Wat die laatste muzikaal te beteken heeft weet ik ook ni precies. Den Boshoek zal in alle geval rocken. Er zijn trouwens nog andere plezante groepekes namelijk De Foorapen, onze vrienden The Clintons en Xzent. Ne coté dus waar we nog niet geweest zijn, maar Joe Pilar heeft er wa reclame gemaakt voor ons. We zullen ze niet ontgoochelen.We spelen tussen 21:30 en 23:00, een kind vriendelijk uur. Dus een babysit is niet nodig. Meebrengen dat kroost. Andrew zal vanaf 20 uur als springkasteel fungeren.

 Het is nog wel even van kant, maar toch al het vermelden waard: 24 juli Nijlen Zomert. Een totaal spektakel met in het voorprogramma de onvolprezen drie koningen (uit het oosten als je in Lier bent). Daar gaat een synergie van komen die op de festival weide van Nijlen (het kerkeplein nvdr) nog niet vertoond is geweest. Wat synergie betekent weet ik ook niet precies, maar ik vond het wel een lekker woord om hier te gebruiken. Dus veel volk, schitterend weer, eten en drinken en feestmuziek. Gewoon erbij zijn om achteraf geen spijt te hebben. En de inkom is niks, nul komma nul.

Dat de Vetfrakken een jubileum viering hebben op 30 juli mag in beperkte kring kenbaar gemaakt worden. En dat Crumb er weeral mag optreden vinden we heeeel plezant. Vanaf hier al gelukwensen van Crumb aan de lieve vetfrakjes.

 

Voila je bent weeral op de hoogte.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>