Optredens

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
« Crumb zomert erop los | Main | CRUMB'S R&R-BASH : De details »
zondag
mrt272011

DE BASH WAS EEN SUCCES !

Gegroet iedereen!

De langverwachte rock 'n' roll bash zit er op. Het was een geweldig feestje met lekker eten, veel drinken en straffe muzikanten. De tijd vloog voorbij als nooit tevoren, hoewel die overgang van winteruur naar zomeruur er misschien ook iets mee te maken kan hebben...

Er zijn heel wat mensen die foto's hebben gemaakt tijdens de optredens. Van mekaar, van de groepen, van wie weet wat nog allemaal.
Als jij zo iemand bent en je hebt een mooie fotoreportage van de bash : doorsturen die handel!
Via onze "foto's delen"-pagina kan je jouw foto's uploaden naar onze site. Als we jouw foto's dan ontvangen hebben kunnen we ze in een foto-album gieten en op de site zetten.

Als laatste zou ik iedereen die meegeholpen heeft aan dit topevent nog eens willen bedanken. De mensen die het eten hebben verzorgd, de tappers, de DJ, de mannen van Joe Pilar, Havana1 & Dnastic en natuurlijk al onze fans die mee zijn komen feesten. Het was geweldig !!

Laat zeker ook nog een berichtje in ons gastenboek om te laten weten wat jij er van vond.

 

Wie weet, tot volgend jaar..

 

groetjes,
Crumb

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>