Optredens

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
« DE BASH WAS EEN SUCCES ! | Main | Crumbs Rock & Roll bash !!! »
woensdag
mrt232011

CRUMB'S R&R-BASH : De details


De langverwacht Rock&Roll bash komt er aan! Nog een paar keer slapen en het is zover.. De inschrijvingen lopen op hun einde en we hebben een leuke hoop mensen warm gekregen voor het event van het jaar. Voor zij die ingeschreven zijn nog even de details op een rijtje:
Het feest gaat nu zaterdag 26 maart door, in de gezelligste zaal van Pulderbos. Deze is gelegen in de Patrijzenlaan nummer 30.
Onze ongeduldige fans kunnen 's avonds binnenstormen als we om 20u de deuren openen. Om 20:30u is het begin van het eerste optreden voorzien.
Inderdaad: het EERSTE optreden, er volgen er dus nog! Zijn voorzien om een feestje te bouwen : Joe Pilar, gevolgd door Havana1. Daarna komen de mannen van Dnastic het podium op stelten zetten, als laatste komen de enige echte mannen van het onovertroffen... Crumb!
Na een superset die jullie nog nooit gezien hebben maken we er nog een rockfuif van onder leiding van DJ Mig. Tot wanneer deze festiviteiten juist gaan duren kunnen we nog niet zeggen, maar we verwachten toch dat het tot begin april zal uitlopen.

Opgelet, dit feestje is enkel en alleen voor zij die ingeschreven & betaald hebben. De anderen zullen de site in het oog moeten houden, want, wie weet, organiseren we volgend jaar nog zo'n feest. De onderhandelingen met de gemeente Werchter zijn al bezig.


Tot zaterdag!!


Kristof

Reader Comments (2)

Tot vanavond dan maar. Let's kick some ijs!

26/03/2011 | Unregistered CommenterJef PC

We zijn allemaal in vorm, dus er zal nogal wat ijs gekikt worden !

26/03/2011 | Unregistered Commenterdekristof

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>