Optredens

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in CRUMB land? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes.
email adres:
Geef deze code in:
« Crumbs Rock & Roll bash !!! | Main | filmke !! »
dinsdag
jan042011

het wordt een fantastisch Crumb jaar!

Beste Crumb vriend

De winterslaap heeft lang genoeg geduurd. Een paar maanden niet opgetreden. De afgepeigerde lijven hier en daar bijgewerkt. De kilokes eraf.  Dat we strak staan tegen het volgende optreden. In afzondering aan nieuwe nummerkes gewerkt. Wat net niet goed genoeg was eruit en nieuwe dingetjes erin.  Weeral een fantastische setlist waar je je eens goed op kunt laten gaan.

 

Euh Winterslaap? Nee dus.

 

Onze nieuwjaarscadeau voor de fans en would-be fans is een heuse nieuwe Crumb website (www.crumb.be) met een frisse look, mooie fotokes en filmkes, een gastenboek en voor iedereen de mogelijkheid om fotoos op te laden (die wel de strenge maar rechtvaardige censuur van Crumb zelf zullen moeten doorstaan) .

 Ga eens kijken en laat een berichtje of een fotoke achter. Als je denkt dat je eigen foto bijdraagt tot het algemeen nut, niet twijfelen en posten dat ding.  We zijn curieus wat er allemaal op ons afkomt.  Echter…. In uw bloot gat zijn we minder geïnteresseerd, dit ter attentie van  de meer perversen onder jullie.

 

En kijk ook eens in de Crumb agenda. Die begint waarlijk vorm te krijgen. Nog een paar optredens erbij en 2011 wordt groots. Wie ons nog wil boeken kan via de contact page de nodige contacten leggen. U wordt vriendelijk te woord gestaan op het telefoon nummer of u krijgt een lief emailtje terug met concrete voorstellen van format en prijsje. Geen reden om eens niet te bellen of te emailen voor een leuke optreden hier of daar.  Ook voor een feestje in uwe hof (met zwembad) willen we eens langskomen.  Flexiebel dat we zijn.

 

Over het verleden ga ik deze keer niet uitwijden. De geschreven pers was duidelijk en unaniem. Dat moeten we niet herhalen. Voor de toekomst kijk je op de schitterende website. Simpel.

 

Ik hou het kort want ik moet nog Driekoningen gaan zingen.

 

Dus tot in Wuustwezel voor het eerste Crumb feestje van het jaar!!

 

Paul van Crumb

 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>